Entegre Yönetim Sistemi Politikası

İnsan, Kalite ve Sisteme olan inancımızla, elektrik sektöründeki tecrübemiz, yenilikçi anlayışımız ve geliştirdiğimiz teknolojilerle; en kaliteli ve güvenli hizmeti sunarak, firmamızı geleceğe taşımayı hedeflemekteyiz.

Bu hedefimize ulaşırken, İş Sağlığı ve Güvenliğine önem veren yönetim anlayışımızla çalışanlarımıza ve ziyaretçilerimize daha sağlıklı, güvenli bir çalışma ortamı sunmayı iş verminin gereği olarak görmekteyiz. Çevreye sadece bizim değil, tüm insanlığın ve gelecek nesillerin de ihtiyacı olduğunun bilinci ile tüm faaliyetlerimizi gerçekleştirirken ürünün tasarımından yaşam ömrünün sonuna kadar ve sonrasında, çevre kirliliğini azaltmak, enerji kaynaklarını ve doğal kaynakları verimli kullanmak temel ilkemizdir.

Entegre Yönetim Sistemi hedeflerimizi, bu prensipler çerçevesinde ve Müşteri Şartları, Yasal Şartlar ve diğer Uygulanabilir Şartları göz önünde bulundurarak belirlemeyi, uygulamayı ve takip etmeyi tüm çalışanlarımızın katılımı ile taahhüt ediyoruz.

Kalite Politikası

SFA ELECTRIC bünyesindeki ürünler, tüm bölümlerde tanımlanmış olan Entegre Kalite Sistemleri uygulanarak üretilmektedir. Yapılan üretimin Kalite Yönetim Sistemlerine uygunluğu, BUREAU VERITAS tarafından belgelendirilmiştir.

ISO 9001:2015 
Kalite Yönetim Sistemi
ISO 14001:2015 
Çevre Yönetim Sistemi
ISO 45001:2018
İş Güvenliği Yönetim Sistemi